Det är enkelt att boka tid hos oss

Var vänlig att lägg märke till att avbokningar och ombokningar måste meddelas senast 24 timmar innan den tid som du bokat.
​​​​​​​100% av kostnaden kommer vi debitera vid uteblivet besök.  Ha telefonen nära till hands! För att bekräfta din bokning behöver du ange den fyrsiffriga kod som skickas till dig på SMS när du fyller i din bokning. 
​​​​​​​Om du anger din mailadress så får du bekräftelse på mail. Och då har du en knapp om du behöver avboka din tid. Enkelt och lätt 

Personuppgifter

Den 25/5-18 kommer en ny lag som heter GDPR . General Data Protection Regulation.Vilket ersätter den nuvarande lagen Personuppgiftlagen (PUL) 
Lagen är till för att skydda individens integritet och avser att modernisera och förstärka skyddet i EU.

Vi på Bojsanssalong tar bara ditt namn och telefonnummer så vi kan nå er om det är något. Och det sparas i vår dator som bara vi använder. Vill du ha faktura så lagras din adress i vårt bokföringsprogram Fortnox, de ser till att lagring och tillgången till personuppgifterna sker säkert med integritet i fokus.

Om- & avbokning

Ombokning och avbokning gör via telefon 076-125 96 90 Även sms fungerar. Kom bara ihåg att det gäller senast 24 timmar innan bokad tid.
Har du angett din mailadress så kan du lätt boka av om du behöver. Med en enkel knapp i ditt mail .

​​​​​​​Boka tid via telefon eller här Boka tid